natans oy

luontoselvitykset

Natans Oy

Natans Oy on tehnyt 2002 alkaen etupäässä kaavoitukseen liittyviä kasvilisuus- ja luontotyyppiselvityksiä Oulun seudulla. Täällä tärkeitä direktiivilajien selvityksiä  ovat esimerkiksi  lietetatar-, upossarpio-, lepakko- ja liito-oravaselvitykset.  Selvityksiä on kertynyt ajan myötä runsaasti - pyydettäessä lähetämme tarkemman erittelyn töistämme. Lintuselvityskyselyt ohjaamme yhteistyökumppaneillemme, samoin teemme useille erityisosaamista vaativille eliölajeille.

Teemme perinteisesti myös luontoaiheisia julkaisuja ja näyttelyitä, ja tarjoamme graafisen alan palveluita, mm. kirjan taittoa.

Lassi Kalleinen

Kasvillisuusiventoinneista vastaa  FK, luontokartoittaja Lassi Kalleinen. Tarvittaessa käytämme muita asiantuntijoita. Lassi Kalleinen on hankkinut aikanaan kasvituntemuksensa kasvimuseolla retkillä. Lassi Kalleinen on jo aikaa sittten suorittanut mm. luontokartoittajan erikoisammattitutkinnon ja mm. maankäytön suunnittelijan erikoistumisopinnot (varhaisen ns. kaavakoulun).

Leena Holmström

Valokuvataiteilija (TM), julkaisugraafikko ja artenomi, Hänen tehtäviään ovat yrityksen viestintä, laskutus, raporttien taitto ja valokuvaus. Leena Holmströmin taideprojektehin ja mm. kansainväliseen näytttelytoimintaan voi tutustua hänen taiteilijasiivustollaan osoitteessa www.natans-art.net.


Yhteystiedot

Natans Oy Joulumerkintie 3 A 4 90500 Oulu
sähköposti natans(at)natans.net

Lassi Kalleinen
040-7592277
lassi.kalleinen(at)gmail.com

Leena Holmström
040-8394050
leena.holmstrom(at)gmail.com